Generix Benelux

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

De voortdurende samenwerking van uw informaticatoepassingen met die van de partners binnen uw ecosysteem is noodzakelijk geworden. De uitvoering en besturing van het vakkundige proces van de onderneming – ontwerp product, productie, bevoorrading, logistiek, facturatie, … – gebeurt tegenwoordig via de integratie van partners en gegevens. De keuze van een B2B integratie-Gateway is essentieel. Het zorgt niet alleen voor de soepelheid van de vakprojecten, maar ondersteunt ook de verschillende integratievormen, benut de nieuwe technologieën en verzekert het beheer van de elektronische stromen.

Generix TradeXpress is een integratieplatform dat de verschillende inter-applicatieve tussenkomstmodi (EDI, B2B, MFT, ETL, EAI, ESB) ondersteunt om de rationalisering van uw communicatie-architectuur te verzekeren. Bovendien ondersteunt de software het beheer van de gereglementeerde stromen zoals de fiscale dematerialisatie van facturen en bevat het een portaalsite voor samenwerking met de deskundige gebruikers.

Generix TradeXpress is gebaseerd op 4 belangrijke bestanddelen: grafische ateliers voor de modelvorming van de processen en interfaceprogramma’s, een motor voor omzetting naar verschillende formaten, 70 verbindingen met verschillende domeinen (transport, veiligheid, ERP, BD, EDI/XML) en een paneel voor bediening van uw informatica- en vakteams.Als toonaangevend platform op de markt wordt Generix TradeXpress gebruikt door meer dan 1.000 ondernemingen, waarvan 60% van de ondernemingen van CAC40. De reputatie van de software is gevestigd rond de kwaliteiten die het verschil maken: stevigheid, opening, prestatie, gebruiksvriendelijkheid en verspreiding.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Logo Logistic & Industrial Build

17 - 18 - 19
Oktober
2023

Antwerp expo