GMR Safety Inc

GMR SAFETY ONTHULT DE POWERCHOCK® AUTO: EEN GEAUTOMATISEERDE WIELLOCKER

Tijdens Transport & Logistics, op stand 1305, zal het bedrijf uit Quebec zijn gloednieuwe automatische voertuigbeveiligingssysteem, POWERCHOCK® AUTO, onthullen, bedoeld om de veiligheid op laadkades verder te verbeteren.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Al meer dan 28 jaar ontwerpt GMR Safety POWERCHOCK® wielvergrendelingssystemen om ongelukken op laadperrons te voorkomen die verband houden met het laden en lossen van vrachtwagens, in het bijzonder het voortijdig vertrekken of vallen van vorkheftrucks – twee terugkerende plagen in de branche.

De POWERCHOCK® AUTO vertegenwoordigt de ultieme evolutie van dit concept dat zich in heel Europa en Amerika heeft bewezen. Deze geautomatiseerde wielkeg is een eenvoudige, betrouwbare en effectieve oplossing die, dankzij een robuuste wielkeg van hoogwaardig staal in combinatie met een in de grond verankerde bevestigingsplaat, alle soorten voertuigen vastzet, inclusief opleggers, rechte vrachtwagens, wissellaadbakken, vrachtwagens met achterklep en binnenkort bestelwagens.

Uitgerust met een semi-automatisch mechanisme en geavanceerde technologie die zorgt voor een nauwkeurige en veilige installatie in minder dan 30 seconden, wordt de POWERCHOCK® AUTO automatisch voor het achterwiel van het voertuig geplaatst, zonder tussenkomst van de bestuurder. Zoals alle GMR Safety-systemen beschikt het over hoogwaardige, betrouwbare sensoren en een communicatiesysteem dat de operators van het laadperron informeert dat het ruim correct is gepositioneerd. CE-gecertificeerd en beschermd door patenten in veel landen, profiteert de POWERCHOCK® AUTO van een exclusieve garantie van 5 jaar, een uniek voordeel op de markt.

Met de toenemende automatisering van processen en het toegenomen belang dat wordt gehecht aan veiligheid, is dit automatische wielvergrendelingssysteem een ​​innovatief antwoord op de efficiëntie- en betrouwbaarheidsbehoeften van logistieke operators. Door de menselijke risico’s te verminderen en de veiligheid op laadkades te vergroten, herhaalt GMR Safety zijn belofte om state-of-the-art bevestigingsoplossingen te bieden.

Voor meer informatie kunt u ons bezoeken op stand 1305 tijdens de Transport & Logistics beurs.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Logo Logistic & Industrial Build

17 - 18 - 19
Oktober
2023

Antwerp expo