IMMER-GOED nv
IMMER-GOED nv

IMMER-GOED nv

Over ons

HELI Vorkheftrucks / WONTONNE Voorzetapparaten voor heftrucks / KINGMORE Palletstellingen / EUREKA Cleaning Machines / TOYOTA Material Handling Occasions

Welkom bij IMMER-GOEDnv! Ontdek de kracht van topkwaliteit en innovatie in de Material Handling Industrie.

HELI Vorkheftrucks: Betrouwbaar, Innovatief, en Betaalbaar
Til de wereld op met HELI!
Bij HELI Vorkheftrucks draait alles om kwaliteit en vooruitgang. Als dé vertrouwde naam in de industrie bieden we robuuste heftrucks, efficiënte stapelaars, wendbare reachtrucks, en gebruiksvriendelijke pallettrucks. En het beste? Je krijgt topkwaliteit voor een prijs die je niet kunt weerstaan! Ons team staat klaar om je te adviseren en te helpen de perfecte keuze te maken voor jouw specifieke behoeften. Bij HELI krijg je altijd meer waarde voor je geld.

WONTONNE Voorzetapparaten: Meer Mogelijkheden voor je Heftruck
Optimaliseer je heftruckprestaties!
Wil je meer uit je heftruck halen? WONTONNE voorzetapparaten zijn de upgrade die je nodig hebt. Met onze balenklemmen, rotators en zijverschuivers maak je processen sneller, bespaar je op kosten, en verhoog je de veiligheid. Waarom investeren in extra apparatuur als WONTONNE je alles biedt wat je nodig hebt? Duurzaamheid en betrouwbare prestaties staan voorop!

EUREKA Floorcare: Ontketen de Kracht van Schoon!
Schoon, duurzaam en efficiënt!
EUREKA Floorcare’s ECO-systeem® is dé gamechanger voor elk bedrijf dat streeft naar duurzaamheid. Door water- en reinigingsmiddelverbruik drastisch te verminderen, verlaag je niet alleen je operationele kosten, maar ook je ecologische voetafdruk. Onze schrob- en veegmachines zijn ontworpen om de markt te overtreffen. Kies voor innovatie, kies voor EUREKA!

KINGMORE Racking: Ruimte Maximaliseren, Efficiëntie Verhogen
Optimaliseer je opslagruimte met KINGMORE Racking!
Wil je je magazijnruimte maximaal benutten? KINGMORE Racking biedt een breed scala aan stellingsystemen die voldoen aan de hoogste internationale normen. Onze producten zijn veilig, duurzaam, en betrouwbaar, perfect om jouw opslag efficiënt te organiseren. Van drive-in rekken tot mezzanines, KINGMORE heeft de oplossing die je zoekt.

TOYOTA MATERIAL HANDLING OCCASIONS: Slimme Tweedehands Keuze
Onze “Second-Life Strategy”: Duurzaam en slim!
Waarom nieuw kopen als tweedehands zo slim kan zijn? Onze “Second-Life Strategy” verlengt de levensduur van trucks en verkleint de ecologische voetafdruk. Door gebruikte trucks op te knappen en te hergebruiken, dragen we bij aan de circulaire economie én besparen we grondstoffen. Kies voor duurzaamheid en maak een slimme investering met Toyota Material Handling Occasions.

Ervaar het zelf! Bij IMMER-GOEDnv staan we klaar om je te helpen de beste keuze te maken. Of het nu gaat om nieuwe of tweedehands oplossingen, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Mis deze kans niet – ontdek hoe onze producten jouw bedrijf kunnen transformeren!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Logo Logistic & Industrial Build

17 - 18 - 19
Oktober
2023

Antwerp expo