PUC – KU Leuven Continue

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

De snelheid waarmee logistieke ketens en de supply chain zich continu kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden bepaalt mee het succes van je onderneming.

De inzet van nieuwe technologieën en de verdere digitalisering van logistieke processen brengen een ware omwenteling op gang. Zo leidt het gebruik van Internet of Things (IoT) ertoe dat leveringen anders, beter en sneller gebeuren. De komst van geautomatiseerde magazijnen verbetert de efficiëntie aanzienlijk. En op het vlak van forecasting, planning en CO2-uitstoot zorgt Artificial Intelligence voor een nieuwe en efficiëntere aanpak.

Al deze taken vragen van jou een analytisch inzicht en een multidisciplinaire, theoretische onderbouw. Daar spelen we tijdens dit postgraduaat op in. We laten je kennismaken met de nieuwste technologische omwentelingen uit de wereld van de logistiek en supply chain en hebben aandacht voor zowel theorie als praktijk.

Het Postgraduaat Smart Logistics geeft je inzicht in de economische, technologische, commerciële, organisatorische en IT-aspecten van de logistieke keten. We bespreken de recente technologische ontwikkelingen en de mogelijkheden om operaties en logistieke processen te verbeteren. Op die manier krijg je een helikopterzicht waardoor je in staat bent om

* de dagelijkse logistieke werking te superviseren,
* strategische plannen uit te zetten,
* de nodige investeringen af te wegen en de implementatie ervan te begeleiden.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Logo Logistic & Industrial Build

17 - 18 - 19
Oktober
2023

Antwerp expo