Rotom Europe dekt in 2023 met succes 22% van hun energieverbruik af door middel van zelf geproduceerde zonne-energie 21/02/2024 | Categorieën: News
Rotom

Rotom Europe dekt in 2023 met succes 22% van hun energieverbruik af door middel van zelf geproduceerde zonne-energie 21/02/2024 | Categorieën: News

Gedreven door een sterk ethos van duurzaamheid en een erkenning van de dringende noodzaak om de klimaatverandering aan te pakken, heeft de Rotom Groep gestaag geïnvesteerd in duurzame energieoplossingen voor al haar activiteiten.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Rotom Groep verhoogt duurzame energieproductie met 22%

In 2023 heeft de Rotom Groep haar productiecapaciteit voor hernieuwbare energie met 22% verhoogd door zonnepanelen te installeren. Gedreven door duurzaamheid en de noodzaak om klimaatverandering aan te pakken, zet Rotom zich in voor een CO2-neutrale toekomst.

“Met trots kondigen we deze belangrijke mijlpaal aan,” zegt CEO Arjan Kuiper. “Bedrijven spelen een cruciale rol in de strijd tegen klimaatverandering.”

De investering in hernieuwbare energie onderstreept Rotom’s toewijding aan duurzaamheid en klanttevredenheid. “Onze klanten hechten steeds meer waarde aan milieuvriendelijke producten,” zegt Chief Sustainability Officer Gerwin Bukkems. “Door hernieuwbare energie te gebruiken, verkleinen we onze ecologische voetafdruk en bieden we duurzamere oplossingen.”

Rotom blijft investeren in energie-efficiëntie en afvalvermindering om een duurzame toekomst te waarborgen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Logo Logistic & Industrial Build

17 - 18 - 19
Oktober
2023

Antwerp expo