Vinçotte (member of Kiwa Group)

Kiwa en Twintag lanceren wereldwijd partnerschap via Digi-Tags om Asset Safety Management te transformeren

Het is van cruciaal belang om de veiligheid en naleving van uw activiteiten te garanderen. In de snel evoluerende industrie van vandaag is een nieuwe innovatieve oplossing noodzakelijk.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het is van cruciaal belang om de veiligheid en naleving van uw activiteiten te garanderen. In de snel evoluerende industrie van vandaag is een nieuwe innovatieve oplossing noodzakelijk.

Daarom kondigt Kiwa met trots de wereldwijde lancering van Digi-Tags, een product van Vinçotte, aan: een geavanceerd hulpmiddel dat is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in het veiligheidsbeheer van bedrijfsmiddelen. Deze geavanceerde oplossing is speciaal ontwikkeld om bedrijven in staat te stellen hun veiligheidsprotocollen en operationele efficiëntie op ongekende wijze te verbeteren.

“Dit wereldwijde partnerschap maakt deel uit van onze bredere digitale strategie,” bevestigt Luc Leroy, CEO van Kiwa.

“Niet alleen breiden we het Digi-Tags-aanbod uit naar andere geografische regio’s, we zullen ook nieuwe aanbiedingen blijven creëren die inzicht en duidelijkheid geven in producten die door Kiwa zijn getest en gecertificeerd.”

Testen, inspectie en certificering heruitvinden door technologische innovatie

Technologische mogelijkheden veranderen de manier waarop test-, inspectie- en certificeringsactiviteiten worden uitgevoerd als gevolg van het veranderende landschap.

Digi-Tags is een voorbeeld van deze trend en vertegenwoordigt een recente vooruitgang in de digitale inspectie- en testsector. Het betekent een stap in de richting van een meer digitaal gestuurde toekomst.

Maar wat is nu eigenlijk Digi-Tags?

Digi-Tags is een nieuw hulpmiddel om veiligheidsinformatie en inspectiegegevens efficiënter te beheren. Elk bedrijfsmiddel dat geïnspecteerd wordt, krijgt een unieke Digi-Tag. Deze tag biedt snelle toegang tot cruciale details zoals inspectieanalyses en onderhoudstaken via een eenvoudige scan op een smartphone, waardoor de efficiëntie en het gebruiksgemak worden verbeterd. Door de nadruk te leggen op veiligheid zijn vertrouwelijke gegevens alleen toegankelijk via geautoriseerde gebruikersaccounts, wat een veilige ervaring garandeert.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Logo Logistic & Industrial Build

17 - 18 - 19
Oktober
2023

Antwerp expo