MR Solar en Lotto Dstny vernieuwen samenwerking
Dieter Verscheure

MR Solar en Lotto Dstny vernieuwen samenwerking

een alliantie voor een duurzame toekomst

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lotto Dstny wordt ook in 2025 gesponsord door partner MR Solar, de internationale specialist in duurzame energie-oplossingen. Met oplossingen als zonnepanelen, batterijen, laadpalen en energiemanagementsystemen zijn ze alvast klaar voor de volgende energiesprint.

Een energieke partnership
De basis van onze energieke partnership met MR Solar ligt in enkele straffe raakvlakken met onze partner: het geloof in jong talent en dynamiek, de moed om te sprinten tegen de concurrentie en het benutten van elke watt om maximale efficiëntie en resultaten te bereiken. Die raakvlakken zijn het recept voor een duurzame partnership waar beide partijen beter van worden.
Verdere ambities
MR Solar is net als team Lotto Dstny ambitieus: na België hebben ze nu ook Luxemburg veroverd. Binnenkort zijn ze ook klaar voor hun grote lancering in Frankrijk. Met Team Lotto Dstny voeren we alvast campagne in de Tour de France met MR Solar die op onze shirts prijkt. MR Solar voorziet binnenkort ons ‘service course’ gebouw van zonnepanelen. Levert alvast weer flink wat extra wattages op voor de ploeg.

Streven naar topprestaties en duurzaamheid
De samenwerking tussen Lotto Dstny en MR Solar inspireert ons om zowel op sportief als maatschappelijk vlak grenzen te verleggen. Een partnership waarbij we onze krachten bundelen om zowel op als naast de fiets te streven naar topprestaties en duurzaamheid.

#volvermogen⚡️
#pleinepuissance⚡️

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Logo Logistic & Industrial Build

17 - 18 - 19
Oktober
2023

Antwerp expo